請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

原來有枱底交易

cheangio 發表於 2018-6-6 23:23:52 | 查看: 793 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
原來有枱底交易,澳門討論區-iDreamx

上一主題︰開心笑一笑
下一主題︰幾個明星在紅街市拍劇
lfc 發表於 2018-6-6 23:46:24 來自手機
呢單嘢只不過係冰山一角啫!

回復 使用道具 舉報

superhope 發表於 2018-6-6 23:59:41
所有 啪X 的市虎停放處都係尼個姓所擁有。
5 知路邊的是否都一樣是他們的呢?

回復 支持 反對 使用道具 舉報

weixianwang 發表於 2018-6-7 01:02:01 來自手機

盲都知一直以黎都係官商勾結,造市。佢1伙團人就係所得利益者,對上果條主持人死肥Hi旺云一早揾夠,咬埋良走埋佬啦,交落下1家咪輪到佢揾啦

MAC169 發表於 2018-6-7 08:59:05
原來有枱底交易,澳門討論區-iDreamx唔想被劏,唯有注重健康,以腳代車,走遍全澳.........否則,買架車,就係要比好多錢養佢.......

風見 發表於 2018-6-7 11:00:16 來自手機
我一早已經放棄左架車啦,更本出街都冇空拍。

回復 使用道具 舉報

名流千古 發表於 2018-6-7 15:56:40 來自手機
楂乾了市民血汗錢,頂啊!

回復 使用道具 舉報

人見人愛 發表於 2018-6-7 16:52:19
馬費太子食老本正付幫出面.

回復 使用道具 舉報

phone100 發表於 2018-6-7 17:05:05
正一係正苦一向做法,大驚少怪

回復 使用道具 舉報

s01014120 發表於 2018-6-7 22:49:39
如果係國內負責交通一把手有八個車位會唔會矛問題?磚敬的集煮直,奧滿絶對矛利億舒餸,姣廉潔