請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

宣佈投降???

媽卡卡 發表於 2018-6-9 19:20:49 | 查看: 983 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
宣佈投降??????

上一主題︰別出心裁
下一主題︰見到依個笑左出嚟
12下一頁
lfc 發表於 2018-6-9 20:28:53 來自手機
睇嚟正苦可能會縮返條大綱都唔定。

回復 使用道具 舉報

weixianwang 發表於 2018-6-9 21:15:56 來自手機

果堆九C垃圾,貪7到離九哂大譜,唔狂小7死佢地條氣都唔7順

回復 使用道具 舉報

possy 發表於 2018-6-9 21:55:02
米開心住,尼個方案係以一籃子方式發佈(官方話資詢)。
看來尼個正苦都係想向市民報復十年前提出既方案被反對以致不能通過之仇而已。

回復 支持 反對 使用道具 舉報

媽卡卡 發表於 2018-6-9 22:18:55
睇怕一個又一個(離燃普)惡發出爐喇.

回復 使用道具 舉報

69專家 發表於 2018-6-9 22:47:21 來自手機
路过打酱油的

評分

參與人數 1威望 -2 金幣 -2 收起 理由
媽卡卡 -2 -2 無意思回覆

查看全部評分

回復 使用道具 舉報

媽卡卡 發表於 2018-6-9 23:34:23
又即管睇睇佢乜嘢葫蘆賣乜藥!

回復 使用道具 舉報

weixianwang 發表於 2018-6-10 00:26:13 來自手機

頻頻出毒招試水温,一唔work就大抄特鎖向市民報復果班死雜種九,睇下1水又出乜乎fit

CWM 發表於 2018-6-10 09:59:25

佢呢招可能係 緩兵之計
等風頭過左又再閃電式通過 !!
未知之數 並唔等於收番唔做
只係睇準時機捲土重來
同埋話會加車位
無時間表乜 7 都無
咪比我睇死佢又係空頭支票
就算真係加到 3000 同 2000 個位
距離澳門現時真正需求都仲差左 10 倍以上
仲未計之後無限量增加o既各種車輛同發財巴
要解決問題首先係要減少發財巴同減少新增o既車輛數 !!

媽卡卡 發表於 2018-6-10 10:08:02
惡發真的不斷出現,一發比一發更加惡添.

回復 使用道具 舉報

12下一頁
發新帖 thanks