請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

從2G到4G、從GSM到WiMAX 通信名詞知多少

事後煙 發表於 2009-10-30 22:50:09 | 查看: 675711 | 顯示全部樓層
事後煙 發表於 2009-11-12 08:53:37
比我發現你啦...
又想吹爆呢度??
@零@ 發表於 2009-11-12 02:27

龍尼...唔好呀......呢期上面做野....發現文不對題...話我..\"BEN是迫力\"...唔關帖呀.....

見係你個\"提問帖\"...我先格外開恩咋.....
lonelylonelysir 發表於 2009-11-13 01:32:05
洗咩理丫 , 最緊要有人氣 , 要罰即管黎

俾句到題既你勒 ~~~~~~   果然係手機資訊化呀
@零@ 發表於 2009-11-13 15:52:27
龍尼...唔好呀......呢期上面做野....發現文不對題...話我..\"BEN是迫力\"...唔關帖呀.....

見係你個\"提問帖\"...我先格外開恩咋.....
事後煙 發表於 2009-11-12 08:53

即係係咪過左期D貼要關帖呀??
我呢期都要開始做多D野關下D貼啦
事後煙 發表於 2009-11-14 06:40:49
即係係咪過左期D貼要關帖呀??
我呢期都要開始做多D野關下D貼啦
@零@ 發表於 2009-11-13 15:52

有既咪關lo...無既點關呀......

你戈個區大把帖....我呢度..無咩帖....仲關帖......
事後煙 發表於 2009-11-14 06:42:00
洗咩理丫 , 最緊要有人氣 , 要罰即管黎

俾句到題既你勒 ~~~~~~   果然係手機資訊化呀
lonelylonelysir 發表於 2009-11-13 01:32

我個區無咩人氣........開左咁耐....到唔可以好似...161戈邊咁旺....
@零@ 發表於 2009-11-14 15:21:00
有既咪關lo...無既點關呀......

你戈個區大把帖....我呢度..無咩帖....仲關帖......
事後煙 發表於 2009-11-14 06:40

我唔好得你幾多jar...
好多時都己經比呀E 鋼神兄close左...我都好得閒吓...
你係管理團隊度看下就知我點解跟唔上呀E鋼神
@零@ 發表於 2009-11-14 15:23:24
我個區無咩人氣........開左咁耐....到唔可以好似...161戈邊咁旺....
事後煙 發表於 2009-11-14 06:42

一係甘啦,你開返個貼講,埋來呢度看手機送免費161乙次仲好啦
到時我幫你搞旺佢
lonelylonelysir 發表於 2009-11-16 02:55:48
一係甘啦,你開返個貼講,埋來呢度看手機送免費161乙次仲好啦
到時我幫你搞旺佢
@零@ 發表於 2009-11-14 15:23

有d咁純既野
lonelylonelysir 發表於 2009-11-16 02:56:43
我唔好得你幾多jar...
好多時都己經比呀E 鋼神兄close左...我都好得閒吓...
你係管理團隊度看下就知我點解跟唔上呀E鋼神
@零@ 發表於 2009-11-14 15:21

插下佢 , 叫佢留番d俾你關
lonelylonelysir 發表於 2009-11-16 02:57:50
事後煙 發表於 2009-11-14 06:42

睇黎你要思想改做勒