請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

從2G到4G、從GSM到WiMAX 通信名詞知多少

事後煙 發表於 2009-10-30 22:50:09 | 查看: 676640 | 顯示全部樓層
@零@ 發表於 2009-11-20 18:41:39
好,,等我將D 161貼move去你個度....帶旺你D人氣
事後煙 發表於 2009-11-21 09:46:55
好,,等我將D 161貼move去你個度....帶旺你D人氣
@零@ 發表於 2009-11-20 18:41

你移唔到架.....就算係...都要去壇議戈度  申請.....睇下到時....出唔出紅牌比你...
@零@ 發表於 2009-11-21 20:04:29
我冇念住move呀..我係念住copy and paste甘落去你個區度發新貼jar...
之後加多句幫襯一次你送手機..
到時大把人去你個區啦
事後煙 發表於 2009-11-22 07:39:18
我冇念住move呀..我係念住copy and paste甘落去你個區度發新貼jar...
之後加多句幫襯一次你送手機..
到時大把人去你個區啦
@零@ 發表於 2009-11-21 20:04

你都要搵\"讚助商\"架......既然你提出..就你做出資金戈個啦....
@零@ 發表於 2009-11-22 23:49:09
你都要搵\"讚助商\"架......既然你提出..就你做出資金戈個啦....
事後煙 發表於 2009-11-22 07:39

我鐘意做問人囉手機個個多D..
又食又囉
lonelylonelysir 發表於 2009-11-24 00:35:59
又食又囉
@零@ 發表於 2009-11-22 23:49

咁貪心
事後煙 發表於 2009-11-24 07:45:40
又食又囉
@零@ 發表於 2009-11-22 23:49

咁你.....要睇下你問完人攞手機會點.....
lonelylonelysir 發表於 2009-11-24 14:49:45
咁你.....要睇下你問完人攞手機會點.....
事後煙 發表於 2009-11-24 07:45

會一直俾人追數 lor
@零@ 發表於 2009-11-24 14:59:58
會一直俾人追數 lor
lonelylonelysir 發表於 2009-11-24 14:49

都係囉來玩下即
lonelylonelysir 發表於 2009-11-24 15:36:48
都係囉來玩下即
@零@ 發表於 2009-11-24 14:59

出得黎玩 預左要還呀