請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

13種攝影小技巧

mind389 發表於 2012-04-12 23:56:51 | 查看: 101024 | 顯示全部樓層
fishark 發表於 2016-8-1 12:44:07
謝謝分享,受益匪淺

回復 使用道具 舉報

高表哥 發表於 2016-8-11 00:31:34
多謝C兄實用分享!!!

回復 使用道具 舉報

alonetom 發表於 2016-9-1 18:27:17
多謝師兄教路!

回復 使用道具 舉報

珠珠love 發表於 2016-10-14 16:01:25
原來影相咁多學問, 學到嘢了

回復 使用道具 舉報

love.joey 發表於 2016-12-5 19:27:32 來自手機
睇完吸收左,可以比較一下買邊隻機適合自己

回復 使用道具 舉報

米奇老味 發表於 2017-2-20 18:11:12
有用資訊,多謝Ching分享!

回復 使用道具 舉報

i02131605 發表於 昨天 00:01
謝謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 使用道具 舉報

發新帖 thanks
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊會員

本版積分規則

• 2015 ANDROID APP震撼下載

經過幾個月既努力,新版的android APP正式上線俾大家用 以下係新APP的賣點

• 似乎唔係醫療失誤咁簡單

病人腦出血 山頂醫唔掂催出院 自行赴港救回一命 家屬質疑「hea醫」 山頂醫院去年又發生一宗「hea醫」個案。一名來自中國大陸的

• 咁既人,當哂周圍系你私家停車塲

呢個人已經吾系第一次咁樣泊車周圍左住條人行道、出入口,成條人行道都比你左住,有時塞系度左住啲老人家、bb車,十分不方便,好

• 阻止別人停車在家門口 這招讓人

轉:雖然許多地方難停車已不是新聞,但隨意停在他人家門口,一點也不尊重該住戶的意願且生活品質也受影響,就連進出家門都有困難

• 疑似「有樓有高潮」Seasun性感照

最近一講起2千呎嘅豪宅,大家可能唔會再諗買唔買得起、好大、好貴等等,反而會諗起一個人,就係講過「有樓先有高潮」嘅《有樓萬

QR Code

關於我們|意見反饋|Archiver|小黑屋|手機版|澳門討論區-iDreamx