今年納咗未?

媽卡卡 發表於 2020-2-21 00:14:50 | 查看: 887 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 |

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
今年納咗未?
12下一頁
sxsxzz535 發表於 2020-2-21 00:43:17 來自手機
而家梗係唔好立啦 睇下嗰三千蚊可唔可以愛嚟交先

回復 支持 反對 使用道具 舉報

春日恭介 發表於 2020-2-21 00:47:02 來自手機
最幣唔知幾時有消費卷

idreamkk 發表於 2020-2-21 00:53:36
習近平 發表於 2020-2-21 00:35
梗係等有消費券時先去納牌

係咩, 可以咁用?
1 讚

回復 支持 1 反對 0 使用道具 舉報

zizigg621 發表於 2020-2-21 01:17:24 來自手機
我都想納稅呀個車牌成年都未出到

boydog984 發表於 2020-2-21 03:06:11 來自手機

人見人愛 發表於 2020-2-21 10:59:56
訥左,通常一月份就交.

回復 使用道具 舉報

RockmenX 發表於 2020-2-21 15:03:53 來自手機
如果要等張消費卷才納你就一定过期,而且好像有得納牌的地方都沒有這部机,你点用得到呢

qianqian8161011 發表於 2020-2-24 19:18:30 來自手機
立牌等得消費卷黎就遲啦

FWK999320 發表於 2020-2-24 21:03:12 來自手機
寫明一日最多300,你地點用,乖乖地去比現金啦。。

12下一頁