家暴可以影響一個人一輩子,拒絕家暴

老婆大人是女神 發表於 2019-02-08 20:06:51 來自手機 | 查看: 1959 | 顯示全部樓層
weixianwang 發表於 2019-2-9 12:41:21 來自手機
果條友嚴重傷人,睇怕都有排踎,搞成人地咁,佢點賠?

回復 支持 反對 使用道具 舉報

DonaldTrump 發表於 2019-2-9 13:24:47 來自手機
吊你老母,個男人一係隊冧佢算啦,現在根本生不如死,以後佢點生活?個男人快撚d去死,正人渣

iut2018 發表於 2019-2-9 13:55:51 來自手機
希望傷者振作!勇敢向前,吾好放棄

luckman 發表於 2019-2-9 14:00:36 來自手機
兩公婆唔啱咪離婚囉, 咁憨居攪單咁嘅嘢, 立即打靶。

sutton 發表於 2019-2-9 17:54:22 來自手機
或者當事人没有做好自己本份在先,所以引發這事件。

woodnewone 發表於 2019-2-9 18:13:22
真係好慘條女變成咁

回復 使用道具 舉報

媽卡卡 發表於 2019-2-9 18:44:50
DonaldTrump 發表於 2019-2-9 13:24
吊你老母,個男人一係隊冧佢算啦,現在根本生不如死,以後佢點生活?個男人快撚d去死,正人渣 ...

希望閣下要注意下言論,一人做事一人當,應該又唔關人哋亞媽的事.

choikou 發表於 2019-2-9 21:10:34 來自手機
甘少的錢, 政府都左推又推! 比d大笨象工程就識!

jjohnson 發表於 2019-2-10 08:22:54
睇到個女女咁樣真係慘

ahyung 發表於 2019-2-10 19:12:10 來自手機
希望政府能提供幫肋,我個人絕對唔介意少幾條燈柱少幾道防火門。希望行兇者有應得懲罰報應。