redwood 發表於 2019-2-11 13:34:49
這單料真係出晒名啦

回復 使用道具 舉報

草本精華 發表於 2019-2-11 15:38:13
枕邊人都落到手,fxxk

回復 支持 反對 使用道具 舉報

wyman仔 發表於 2019-2-11 15:53:32
跟咗西人就是咁,講真,條女9成有問題,好人好姐條西佬點會打到佢咁西樣阿....物以類聚,人以群分.點會無"帽"事..

老婆大人是女神 發表於 2019-2-11 16:35:23 來自手機
Dreams828 發表於 2019-2-9 10:18
你說得對
但 我想知 受害者個老公 現在在那 ?
捐款 不是問題 , 因為現在是去幫人

佢老公好似羈押左!換句話說入左去

志願 發表於 2019-2-12 11:06:46
有心落來騙身份證!只能講抵死!出來行,一定還!

weixianwang 發表於 2019-2-12 16:27:25 來自手機
出手咁毒,嚴重傷害自己老婆,仲慘過殺咗佢,呢種男人係咪要重判踎監係入面比D大老好好招呼呢條Hi人

wechat123 發表於 2019-2-12 22:51:13
男的是澳門人是自己人啊,女的是為了拿證的新移民,據聞是帽事搞到有事,我們是不是要撐自己人呢?過左去就算啦
1 讚

回復 支持 1 反對 0 使用道具 舉報

Chanchanbb 發表於 2019-2-12 23:21:07
佢老公係咪變態定精神有問題架,明顯係謀殺!

chanpian 發表於 2019-2-13 14:02:22
係唔係呀兩個人差好远喎

poiuytrewqasd 發表於 2019-2-13 15:17:17
chanpian 發表於 2019-02-13 14:02:22係唔係呀兩個人差好远喎
你試下比人咁虐待下睇下會唔會係同一個樣