[吹水] 影衰中國人

ssaaa 發表於 2019-3-13 12:00:56 來自手機 | 查看: 939 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
近日暴出又有一名在日本留學的20歲中國女學生控訴,在當地租房,結果欠了2個月租金後人間蒸發;房東上門查看單位更大吃一驚,原本乾淨整齊的房間頓變成垃圾崗。她直言,以後在日本不會有人想租房給中國人

上一主題︰2003年沙士一疫,一共奪去299名港人性命
下一主題︰又一單,澳門老電真的要小心
123下一頁
越夜越有機 發表於 2019-3-13 12:08:06 來自手機
呢啲撲街應該除去國藉

回復 支持 反對 使用道具 舉報

weixianwang 發表於 2019-3-13 13:53:46 來自手機

唔係又點會比人類貼上蝗蟲呢個稱號吖,無公德心嘅人有好多,但好似呢D蝗蟲咁大破壞力就真係少見

MAC169 發表於 2019-3-13 14:05:23
影衰中國人,澳門討論區-iDreamx不應該是人類的居所吧.....

ssaaa 發表於 2019-3-13 14:19:49 來自手機
越夜越有機 發表於 2019-3-13 12:08
呢啲撲街應該除去國藉

除去國藉又嚴重得劑,10年禁止出國都夠了,人生有幾多個十年呢,哈

ssaaa 發表於 2019-3-13 14:21:27 來自手機
weixianwang 發表於 2019-3-13 13:53
唔係又點會比人類貼上蝗蟲呢個稱號吖,無公德心嘅人有好多,但好似呢D蝗蟲咁大破壞力就真係少見 ...

重點係留學生,飽讀詩書不但只,仲要係女,簡單極品,邊個娶到佢真係家門不幸

詩情畫意 發表於 2019-3-13 15:55:11
weixianwang 發表於 2019-3-13 13:53
唔係又點會比人類貼上蝗蟲呢個稱號吖,無公德心嘅人有好多,但好似呢D蝗蟲咁大破壞力就真係少見 ...

非常認同,記得幾年前桂枝有兩條女在臺灣都係咁,果D桂枝蝗蟲真係要禁止進入

cctzyk 發表於 2019-3-13 16:50:08
作為中國人我都感到羞恥

醉生夢死小狂華 發表於 2019-3-13 17:41:57
乜人都有,中國人就特別多呢D

ssaaa 發表於 2019-3-13 18:58:51 來自手機
醉生夢死小狂華 發表於 2019-3-13 17:41
乜人都有,中國人就特別多呢D

無辦法,中國人多,飽讀詩書都係一樣無素質

123下一頁
發新帖 thanks