[吹水] 比你制唔制?

ccbb3022 發表於 2019-5-14 13:43:55 來自手機 | 查看: 1310 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
不得了!700萬買起6年!然後簡體字、香港電話、大陸坐!好可疑

上一主題︰有人认识他是谁吗?
下一主題︰笑爆咀!吹氣時是重點
1234下一頁
rkspii 發表於 2019-5-14 13:55:24 來自手機
比我就制啦,6年都賺唔到7球

回復 支持 反對 使用道具 舉報

sam1999 發表於 2019-5-14 14:26:54 來自手機
rkspii 發表於 2019-5-14 13:55
比我就制啦,6年都賺唔到7球

但案底會跟住你

kmax2508 發表於 2019-5-14 14:27:59 來自手機
加多個零可能會考慮一下

媽卡卡 發表於 2019-5-14 14:48:22
點解在下係見繁體字,冇寫邊度坐同唔清楚邊度電話呀!

vaivai2007 發表於 2019-5-14 15:33:38 來自手機
嘩!呢份工又嘰好喎,首先包食包住,除開平均每月仲收9皮嘰野!行為良好分分中可以提早收工呀!

朱德武 發表於 2019-5-14 16:33:04 來自手機
傻嘅先至制,理论上可能10年都搵唔到700万。只不过入咗去,就是另一个世界,畀7000万你都冇用,可能最后要呕返晒出嚟。只不过呢啲菜鸟是不会明白的。
而且冇咗7年嘅时光。我虽然自问是穷鬼一名,就算是7亿美元我也不肯。

MAC169 發表於 2019-5-14 16:54:25
比你制唔制?,澳門討論區-iDreamx大家好似忘記了一樣重要事情,係國內,係有死刑的,你隨便代人頂罪,萬一是死罪,七億都冇命駛....

Viper2019 發表於 2019-5-14 17:38:04
比我就制啦,6年都賺唔到700万

評分

參與人數 1威望 -10 金幣 -20 收起 理由
媽卡卡 -10 -20 COPY他人回覆

查看全部評分

pk9 發表於 2019-5-14 17:41:41
都吾知係乜野罪.如果犯叛國罪.比七億美金你都要毆突兼諸九族

1234下一頁
發新帖 thanks