[吹水] 700蚊上埋門(雖然唔係任做),抵玩過PTGF喇!

cheangio 發表於 2019-5-18 23:59:23 | 查看: 2593 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
人大咗不論成家立室又或者一個人搬出嚟住,夜闌人靜時總會想起世上只有媽媽好。無有怕!日本繼出租男友出租女友出租大叔之後,最新推出--出租媽媽!呢項新服務由一間名為「東京媽媽」嘅公司提供,只要一經租用,出租媽媽就會上門幫手打掃、洗衫、做家務、湊小朋友,最勁係仲會好似媽媽上身咁當客人係自己仔女噓寒問暖,以媽媽口吻不斷聊天,再簡單啲講,就係喺你身邊囉囉唆唆!
出租媽媽每月只需9800日元(約700港元)包上門3次,每次相處6小時,收費相宜,更同真媽媽一樣好洗好用!出租媽媽呢項服務簡直係裙腳仔福音!700蚊上埋門(雖然唔係任做),抵玩過PTGF喇!
700蚊上埋門(雖然唔係任做),抵玩過PTGF喇!,澳門討論區-iDreamx

上一主題︰「慎入!極恐怖吱暗瘡」
下一主題︰就叫《戰狼4:終局之戰》!
123下一頁
LL4913944 發表於 2019-5-19 01:18:33 來自手機
有无包括特别服务?

回復 使用道具 舉報

xzdcxzu 發表於 2019-5-19 04:22:56
LL4913944 發表於 2019-5-19 01:18
有无包括特别服务?

卑你都唔食大媽la!唔好長期唸埋一邊!
1 讚

回復 支持 1 反對 0 使用道具 舉報

comonhk 發表於 2019-5-19 09:48:08 來自手機
有无包括特别服务?

驅風咩,特別服務...

回復 支持 反對 使用道具 舉報

t111 發表於 2019-5-19 10:20:47 來自手機
阿媽打仔,都算系特別服務
1 讚

回復 支持 1 反對 0 使用道具 舉報

Hdgdhdh321W 發表於 2019-5-19 11:09:28 來自手機
果然人性化,祝呢盤生意興隆持久

ahyung 發表於 2019-5-19 15:47:41 來自手機
part time 清潔阿e都咁貫……賓賓印尼先係收200700蚊上埋門(雖然唔係任做),抵玩過PTGF喇!,澳門討論區-iDreamx

pawwwwww 發表於 2019-5-19 16:05:48
有无包括特别服务?

分分鐘佢比返錢你添啊

waynelunamilo 發表於 2019-5-19 16:12:19

回復 使用道具 舉報

人見人愛 發表於 2019-5-19 22:30:06
700元,全日十二小時計,不貴呵,約55元一個鐘.

123下一頁
發新帖 thanks