出中國電信版【赤茶橘】華為P30 Pro

Waiyun 發表於 2019-6-3 09:54:52 | 查看: 883 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
4月初喺中國電信皇朝門市預訂左乙部 赤茶橘顏色嘅華為P30 Pro,是512GB嘅。
依家因個人原因想出,手續齊備,有中國電信嘅發票,未拆封。
有意請回復。

上一主題︰LEVI'S 501xx
下一主題︰紅米手機 $300
12下一頁
Isabella 發表於 2019-6-3 10:17:36
咁難得都唔要?驚貿易戰影響使用?

回復 支持 反對 使用道具 舉報

Waiyun 發表於 2019-6-3 10:23:17
比你估中了,的確有少少,不過呢個因素佔比唔大。我有問返中國電信個邊,佢地話唔使擔心,已經上市嘅機型唔會畀影響到。

Isabella 發表於 2019-6-3 10:29:23
擔心你數據好過啦!!!呢台機好食油!朋友有台天空之藍,依家每月嘅數據至少6GB →_→
如果你用量夠,完全可以自己用啊。

澳門5G先行者 發表於 2019-6-3 10:55:24
赤茶橘 好特別 幾錢出啊..........................

鹿野將大 發表於 2019-6-3 10:59:34 來自手機
請問乜價錢?可pm

回復 使用道具 舉報

uiop78 發表於 2019-6-3 12:01:47 來自手機

Waiyun 發表於 2019-6-3 12:54:51
@Isabella  你推薦用幾大用量嘅月費套餐?如果出唔到嘅話,唯有自己用嘞。價錢按照我購買嘅原價,唔加價哈。全新嘅。

Isabella 發表於 2019-6-3 13:44:13
@Waiyun 你應該有中電信手機卡係嘛?平時一定是唔點用。佢地最新月費街上好多廣告,我用188/10GB家庭共享計劃,包大陸上網,係大陸可以上fb、ig、google。
平時同仔女小天才電話手錶一齊共用,足夠。

zhmjy1314 發表於 2019-6-3 15:24:15
P30 Pro,512GB几钱!得闲请回复

12下一頁
發新帖 thanks