[足球] 足球吹水~經理人爆料 一個原因令高普離開利物浦

lfc 發表於 2019-9-17 14:47:03 | 查看: 38 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
足球吹水~經理人爆料 一個原因令高普離開利物浦,澳門討論區-iDreamx

足球吹水~經理人爆料 一個原因令高普離開利物浦,澳門討論區-iDreamx

高普長期執教利物浦係全民意願,大家都希望該位52歲德籍主帥答應會方條件,動筆續約,然而高普斷然拒絕,近日歐聯開鑼在即,高普經理人Marc Kosicke爆料指,除非英國嘅壞天氣有改變,否則高普必定離隊。

高普同利物浦合約到2022年完結,上季歐聯奪冠後,利物浦立即開出肥約與高普商討續約事宜,但遭拒絕,高普只肯承諾「繼續執教紅軍至少3年」,其他一切免談,大家都想知原因何在,經理人給出答案,就係天氣。

Marc Kosicke指出:「我哋同會方商議嘅時間唔多,依家要考慮嘅係建立球隊進度如何,同埋英國嘅氣候會否改變,高普除咗享受勝利,更重視工作環境,佢希望下一站去一個溫暖地方工作。」

經理人爆咗咁多內幕,高普喺歐聯作客拿玻里嘅賽前記者會就「天氣論」回應幾句:「大家可能有啲誤會,談論天氣好壞係德國人幽默嘅表達方式,佢(經理人)只係同大家開個玩笑,我唔覺得英國天氣好差,亦唔會因為該處天氣差而離開。」

「天氣論」究竟有咩含意?大家又估唔估到究竟係咩意思?

上一主題︰足球吹水~文尼剖白堅嬲沙拿
下一主題︰足球吹水~沙拿未入波已經慶祝
山度士 發表於 2019-9-17 18:20:45
相信是高普的經理人開玩笑居多……

回復 支持 反對 使用道具 舉報

lfc 發表於 2019-9-25 16:42:51
山度士 發表於 2019-9-17 18:20
相信是高普的經理人開玩笑居多……

絕大部分利物浦球迷都會咁諗囉!

3623 發表於 2019-9-26 15:58:20
相信大部分利迷都希望佢個經理人9up