[澳門] 賀:期望下月有恢復通關好消息

jy0258799 發表於 2020-06-25 19:05:37 來自手機 | 查看: 2759 | 顯示全部樓層
Zanber02 發表於 2020-6-25 21:05:03 來自手機
特手已經盡左能力,香港唔通關都冇辦法,希望下個月有好消息?

回復 支持 反對 使用道具 舉報

人見人愛 發表於 2020-6-25 21:09:28
天天都有明天,每次話下個月有好消息?

TangTANGTANG 發表於 2020-6-25 21:12:50 來自手機
一个月过去又一个月,又话住珠海可以过,根本无名单,乜嗨政策。

kasia123 發表於 2020-6-25 21:42:56
正常啦,澳門都沒封,只系大陸封澳門,所以問一成哥有鬼用咩,當然是例行,婉轉D,官方答覆式的回應啦
話不定心中NMP,表面笑嘻嘻

Nike85300 發表於 2020-6-25 21:48:26 來自手機
呢句說話,每个月都在講。聽得多都想死

Brianfung 發表於 2020-6-25 21:58:35 來自手機
啊爺聽到依家唔使錢幾時使呢句話之後覺得澳門系得嘅,澳門系有能力嘅,你哋明嘅啦!

jy0258799 發表於 2020-6-25 22:15:46 來自手機
成哥, 你俾啲壓力廣東啦唔好淨係識得喺度講

woxixin222 發表於 2020-6-25 22:21:32 來自手機
大家听下好了,唔好祈望太大希望!

ajoey 發表於 2020-6-25 23:52:30 來自手機
係真至好講,吹左好多次啦

yjdao 發表於 2020-6-26 00:44:42 來自手機
信你一诚都死啦!都是安心就系澳门做澳门人啦……