請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

[吹水] 點解司機頭盔又唔讓畀個女仔用

cheangio 發表於 2018-5-10 10:23:36 | 查看: 911 | 顯示全部樓層
跳轉到指定樓層 | x0 [感謝清單]

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊會員

x
如果捉到請問係罰邊一個?
點解司機頭盔又唔讓畀個女仔用,澳門討論區-iDreamx

上一主題︰轉載《製造業中的魔鬼:大型製藥公司成功滋生貪婪,貪婪擋住了道德、常識和謹慎》
下一主題︰今日係...21年前第二屆東亞運釜山揭幕
12下一頁
ken250 發表於 2018-5-10 13:47:34 來自手機
罰司機,冇合適頭盔供給與乘客使用。

回復 使用道具 舉報

lfc 發表於 2018-5-10 14:59:13
費事整亂靚女個髮型啫!

回復 使用道具 舉報

(^~^) 發表於 2018-5-10 15:25:08 來自手機
好多時都係架老電得一個頭盔,但朋友或同事叫到,話車去轉彎個巴士站,特别靚女叫到,好難推嘅!見得一百幾十米路程咪博博囉

回復 支持 反對 使用道具 舉報

米雪拉巴 發表於 2018-5-10 15:42:22
咁樣坐好不安全吧

回復 使用道具 舉報

maxmaxmaxlam3 發表於 2018-5-10 20:18:34
甘型,難得一大奇景

回復 使用道具 舉報

meteor122 發表於 2018-5-10 23:14:46
唔係罰乘客咩?好似安全帶咁.. 唔扣都係罰乘客

回復 使用道具 舉報

土豪 發表於 2018-5-11 02:38:14 來自手機
通常d撚樣都係又要威又要带頭盔,佢吾带先係威

回復 使用道具 舉報

怪人 發表於 2018-5-11 08:34:08
好似有個勾左係前而喎   應該係唔記者啫

回復 使用道具 舉報

MAC169 發表於 2018-5-15 12:21:33
犯法者都抱住博一博嘅心態,但係,後果不一定是警察捉到咁簡單;嚴重的,可能危及人身安全.....點解司機頭盔又唔讓畀個女仔用,澳門討論區-iDreamx

希望只是一時遺忘,不是故意博一博....

回復 支持 反對 使用道具 舉報

12下一頁
發新帖 thanks